Omaan terveyskeskukseen on nyt sitten otettu yhteyttä ja käynti on kolmen viikon päästä. Mun mielestä tuntuu että se on kovin pitkän ajan päästä, mutta terveydenhoitajan mukaan ei ennen yhdeksän raskausviikon täyttymistä kannata käydä. No odotellaan sitten kolme viikkoa, ja katsellaan onko siellä kasvava sikiö vai ei. Toiveet ovat tietysti korkealla, vaikka sitä kuinka selittää itselleen että kannattaa seuraavat viikot pitää asian suhteen matalaa profiilia. Vielä ei kyllä asiasta ole juuri kenellekään kerrottu, mutta toivottavasti muutaman viikon päästä voidaan kertoa iloisia uutisia kavereille ja sukulaisille.

Itse olen pystynyt myös välttämään aika hyvin aiheeseen liittyvien keskustelupalstojen seuraamisen. Avokki sen sijaan on alkanut suhteellisen aktiivisesti seuraamaan vauvapalstojen antia. Nyt sitten meidän huushollissa päivitellään joka ilta miten sillä ja sillä on tullut keskenmeno ja miten se toinen onkin onnellisesti synnyttänyt täyden kympin vauvan.

Toistaiseksi edelleen suurimmat raskausoireet ovat avokilla pysyneet piilossa - onneksi. Muutaman päivän on kuulemma ollut kohtalaisen etova olo, mutta oksentamaan asti ei tiettävästi ole tarvinnut lähteä.

Kiva huomata että ainakin muutamat lukijat ovat löytäneet tämän blogin. Vaikka edelleen olen sitä mieltä että kirjoitan tätä lähinnä itseäni varten, on aina motivoivampaa tuottaa tekstiä kun tietää että siitä saattaa olla muillekin iloa.